Reis naar je ziel

17 tot en met 24 mei 2020

Dignac - Frankrijk

Wat is spiritualiteit? Wat is het niet? 

Hoe verhouden ego en ziel zich ten opzichte van elkaar?

Wat is spiritueel ego? Hoe werkt dit bij jou?

Waarom ben jij hier op aarde? Wat is jouw missie in dit leven? 
Waarom incarneren we? Wat is het nut van dit alles?

Welke thema’s verschijnen tijdens de zielenreis? 

Tegen welke thema’s loop jij vooral aan aan dit leven? 

Wat heb je op egovlak te doen zodat je meer contact

kan maken met je ziel? 

Wat zijn archetypes die een belangrijke rol spelen in jouw leven? 

Hoe kunnen deze je helpen bij je egowerk?

                                                                                                                                                                 (Klik op de foto om meerdere foto's te zien.)

Deze vragen en nog veel meer zullen we samen onderzoeken tijdens deze week in Frankrijk.

Ons dagelijks leven is vaak druk, heel druk... We lopen onszelf voorbij en hebben steeds tijd te kort. Stilstaan komt er dan weinig van. Het probleem is dat we hierdoor minder en minder in contact staan met onze ziel. Deze reis heeft tot doel om dichter bij je ziel te komen en een laag (of meerdere) ego weg te werken. Hierdoor zal niet enkel de relatie met jezelf maar ook die met anderen bewuster worden. Hoe meer we in connectie gaan met ons ware zelf, hoe meer we anderen immers ook kunnen zien voor wie ze werkelijk zijn. 

Om het potentieel van onze ziel te benutten, hebben we regelmatige een reiniging nodig van ons energieveld. Dit thema zal dan ook een grote plaats innemen. We kunnen elkaars energie benutten en de super energie van de omgeving om onze energie te zuiveren. Dit doen we door dagelijkse healing circles. Daarnaast zal ik zelf ook elke deelnemer één individuele energetic healing geven. Aangezien dit toch wel een belangrijk onderdeel is van deze reis, bannen we alcoholgebruik tijdens deze week. Wanneer we alcohol drinken, sluiten we ons af van onze ziel. Dit heeft niet enkel een impact op je eigen energie maar ook op die van de groep. Daarom heb ik er bewust voor gekozen hier een alcoholvrije week van te maken. Het zou zonde zijn om al dit energetisch werk te doen en het dan onmiddellijk door alcohol teniet te doen. 

 

 


 

 

 

 

Programma: 

Zondag 26 april: voorbereidingsmoment (namiddag)

Zondag 17 mei: dag van aankomst.  

‘s Avonds hebben we gezellig samen een etentje op een informele manier. Op deze manier kunnen we de volgende ochtend onmiddellijk aan de slag. 

Maandag 18 tot en met vrijdag 22 mei: We werken dagelijks van 9u tot 13u en de healing circle is om 16u. Je hebt ook één individuele sessie met energetic healing in de loop van de week. Je krijgt individuele opdrachten mee die je kan doen wanneer je wil (tijdens de namiddag, avond, vroege ochtend). 

Zaterdag 23 mei: relaxen, alles laten bezinken, genieten van elkaar, de omgeving, de rust. Mijn ervaring leert dat een dag even ‘ontkoppelen’ na zo een training wel deugd doet vooraleer je terug de ‘gewone’ wereld instapt.

Zondag 24 mei: vertrek naar huis

 

 

Beschrijving van Dignac en Maine Léonard

De training gaat door in Dignac, een gemeente in het Franse departement Charente. Het huis 'Maine Léonard' is zeer rustig gelegen en heeft verschillende slaapkamers en 5 badkamers. Niet elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. De ene kamer is luxueuzer dan de andere ingericht. Indien u de luxe wil van een eigen badkamer en slaapkamer kan u wel in een Bed & Breakfast verblijven, op een 5-tal kilometer van het huis. 

Dignac is te bereiken met de trein: het gemakkelijkste is een directe trein vanuit Lille - dat is ongeveer 100 euro pp als je op tijd boekt (3 maanden vooraf) en duurt 4,5 u. Alternatief is het hele traject met de auto rijden, dat is ongeveer 800 kilometer. Nog een alternatief is vliegen op Bordeaux en daar een auto huren. De rit naar het huis is dan ongeveer 2 uur.

Praktisch

Wat is inbegrepen in de prijs? 

  • Zondagnamiddag 26 april als voorbereidingsmoment 

  • Vijfdaagse training waar je met gelijkgestemde zielen kan delen en samenwerken

  • Zaterdag 23 mei: Een extra volledige dag puur genieten van de natuur en elkaar, wat rusten of sightseeing.  

  • Een individuele energetische healing sessie tijdens een sessie van 1 uur.

  • De kamers worden verdeeld op basis van inschrijving. De persoon die eerst inschrijft krijgt dus eerste keuze voor de kamer.

  • Een onvergetelijke ervaring en enorm veel heling voor je ziel en ego.

  • Ontbijt. Snacks, water en thee en fruit tijdens de trainingsmomenten.

De prijs voor het eten en de slaapkamers dien ik nog overeen te komen met de gastvrouw. Deze zullen democratisch zijn en zsm meegedeeld worden. 

De early bird prijs is 1300 Euro, exclusief 21% BTW.

Vanaf1 februari 2020 zal de prijs 1400 euro excl btw zijn. Indien je opteert om gebruik te maken van de KMO portefeuille, kan je tot 30% recupereren voor dit bedrag. 

Voor mensen zonder BTW nummer geldt een speciaal tarief van 844 Euro (BTW inclusief) early bird (tot 1 februari) en 888 Euro(BTW inclusief) vanaf 1 februari. 

De plaatsen zijn beperkt tot 10 dus wie eerst bestelt, is zeker van zijn plaats op deze fantastische reis naar je ziel.

De reis naar mijn ziel is de reis naar mezelf. Loslaten van oude verhalen, verwelkomen van nieuwe inzichten. Terug Zijn in alle puurheid, mijn vrouw-zijn omarmen en kwetsbaarheid mogen ervaren als mooiste geschenk.  Mensen ontmoeten en hun ziel mogen zien. Verbonden zijn op een ongekend niveau.  Zoveel liefde en dankbaarheid voor elkaar.

Annick Heyman, deelneemster september 2017

Een ervaring die niet in woorden te vatten is.

Ik heb het gevoel dat ik uit een lange winterslaap ontwaakt ben.

Dat voelt nog onwennig aan, maar wel heel juist.

O zo dankbaar dat ik mijn zielsgenoten heb mogen ontmoeten.

Sabina, deelneemster september 2017

www.matchatwork.be - Sandra@matchatwork.be - ringovenlaan 41 bus 1Niel

  • Facebook