Reis naar je ziel

22 tot en met 29 januari 2021

 • Wat is spiritualiteit? Wat is het niet? 

 • Hoe verhouden ego en ziel zich ten opzichte van elkaar?

 • Wat is spiritueel ego? Hoe werkt dit bij jou?

 • Waarom ben jij hier op aarde? Wat is jouw missie in dit leven? 

 • Waarom incarneren we? Wat is het nut van dit alles?

 • Welke thema’s verschijnen tijdens de zielenreis? 

 • Tegen welke thema’s loop jij vooral aan aan dit leven? 

 • Wat heb je op egovlak te doen zodat je meer contact kan maken met je ziel? 

 • Wat zijn archetypes die een belangrijke rol spelen in jouw leven? 

 • Hoe kunnen deze je helpen bij je egowerk?

Ons dagelijks leven is vaak druk, heel druk... We lopen onszelf voorbij en hebben steeds tijd te kort. Stilstaan komt er dan zelden van. Het probleem is dat we hierdoor steeds meer vervreemden van onze ziel. Deze reis heeft tot doel om dichter bij je ziel te komen en egolagen weg te werken. Hierdoor zal niet enkel de relatie met jezelf maar ook die met anderen bewuster worden. Hoe meer we in connectie gaan met ons ware zelf, hoe meer we anderen immers ook kunnen zien voor wie ze werkelijk zijn. 

Om het potentieel van onze ziel te benutten, hebben we regelmatig een reiniging nodig van ons energieveld. Dit thema zal dan ook een grote plaats innemen. We kunnen elkaars energie benutten om onze energie te zuiveren. Dit doen we door dagelijkse healing circles. Daarnaast zal ik zelf ook elke deelnemer één individuele energetic healing geven. Aangezien dit toch wel een belangrijk onderdeel is van deze reis, bannen we alcoholgebruik tijdens deze week. Wanneer we alcohol drinken, sluiten we ons af van onze ziel. Dit heeft niet enkel een impact op je eigen energie maar ook op die van de groep. 

Wat win jij hierbij? 

 • Op basis van de feedback van de deelnemers van drie edities kan ik zeggen dat je niet als dezelfde mens naar huis gaat!

 • Je krijgt een zielenfamilie cadeau waar waarden als vertrouwen, aanvaarding en mildheid centraal staan. Deze zielenfamilie wordt zelfs vaak ervaren als essentiëler dan de biologische familie, zelfs na één week!

 • De kracht van de spirituele groep helpt je door zware thema's te werken waardoor je gelouterd naar huis gaat. Bepaalde thema's kan je ook onmogelijk aanpakken op individueel niveau. Soms is de energetische kracht van de groep noodzakelijk.

 • Dus naast kennis en persoonlijke inzichten krijg je een groep cadeau die je blijft ondersteunen op je ontwikkelingspad. Een van de manieren om deze groep gaande te houden zijn de foul food bijeenkomsten die ik organiseer om het collectieve werk te bestendigen. Deze week is dus een start van iets veel groters. 

 • Je voelt je gezuiverd en lichter door de helende energie van de groep. 

Wat zeggen anderen over de reis naar je ziel?

De reis naar mijn ziel is de reis naar mezelf. Loslaten van oude verhalen, verwelkomen van nieuwe inzichten. Terug Zijn in alle puurheid, mijn vrouw-zijn omarmen en kwetsbaarheid mogen ervaren als mooiste geschenk.  Mensen ontmoeten en hun ziel mogen zien. Verbonden zijn op een ongekend niveau.  Zoveel liefde en dankbaarheid voor elkaar.

Annick Heyman, deelneemster september 2017, 2018 en 2019

“Wie ben ik?” vragen we ons allemaal wel eens af. 
Wanneer die vraag echter oprijst uit de onmetelijke diepte van je bewustzijn, je leven overhoop haalt en je tot alles in staat stelt om ze te beantwoorden, enkel dan kan het antwoord, eerst langzaam opborrelend, vervolgens exploderend met de vernietigende impact van een bom, zijn stempel drukken op je bewuste beleving.
Maakt dit jou erg nieuwsgierig, dan is de zielenreis iets voor jou ;-)

Joris Van Peer, deelnemer september 2017, 2018

De reis naar je ziel is voor mij een week van thuiskomen. Eindelijk me echt verbonden voelen met andere zielen, waarbij ik volledig mezelf kan en mag zijn met onzekerheden, angsten en twijfels. Een week om stil te staan bij mezelf en mijn bestemming op mijn eigen tempo. Tijd om los te laten en het nieuwe te omarmen. Een opportuniteit om diep in mezelf en in de ziel van anderen te kijken. Ik kijk al uit naar de volgende!

Leslie Curtis, deelneemster september 2017, 2018 en 2019

Een ervaring die niet in woorden te vatten is.

Ik heb het gevoel dat ik uit een lange winterslaap ontwaakt ben.

Dat voelt nog onwennig aan, maar wel heel juist.

O zo dankbaar dat ik mijn zielsgenoten heb mogen ontmoeten.

Sabina, deelneemster september 2017,2018 en 2019

Programma

Vrijdag 22 januari: dag van aankomst en informele avond samen.  

Zaterdag 23 tot en met woensdag 27 januari: We werken dagelijks van 9u tot 13u en de healing circle is om 16u30. Je hebt ook één individuele sessie met energetic healing in de loop van de week. Je krijgt individuele opdrachten mee die je kan doen wanneer je wil (tijdens de namiddag, avond, vroege ochtend). 

Donderdag 28 januari: relaxen, alles laten bezinken, genieten van elkaar, de omgeving, de rust. Mijn ervaring leert dat een dag even ‘ontkoppelen’ na zo een training wel deugd doet vooraleer je terug de ‘gewone’ wereld instapt.

Vrijdag 29 mei: vertrek naar huis